image1 image1 image1

Przeprowadzenie prac wykończeniowych oraz wyposażania budynku w celu rozpoczęcia działalności gospodarczej polegającej na prowadzeniu restauracji

ŚRODEK III: Podnoszenie wartości produktów rybactwa, rozwój usług na rzecz społeczności zamieszkującej obszary zależne od rybactwa

Beneficjent: Barbara Malek
Miejsce realizacji operacji: Sulęczyno
Kwota dofinansowania: 92 964,05 zł

Celem projektu jest przeprowadzenie prac wykończeniowych oraz wyposażenie budynku usługowego, w którym będzie prowadzona restauracja oraz zagospodarowanie ternu wokół posesji. Zakres operacji obejmuje zakup wyposażenia kuchni i zaplecza, 4 pomieszczeń sanitarnych, 2 sal konsumpcyjnych oraz baru. W ramach operacji zostaną przeprowadzone również prace polegające na zagospodarowaniu terenu przyległego do restauracji m.in. położenie kostki brukowej oraz wykończenie ogrodzenia wokół posesji.


Foto: gazetakartuska.pl

free joomla templatesjoomla templates
  Copyrights by Lokalna Grupa Rybacka Kaszuby  
logotypy