Lokalna Grupa Rybacka Kaszuby oraz Północnokaszubska Lokalna Grupa Rybacka serdecznie zapraszają na spotkanie podsumowujące realizację projektu współpracy z udziałem szkół gastronomicznych „Kuchnia z Ikrą”, które odbędzie się 10 kwietnia 2014 r. w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych w Sierakowicach.
Program:
10:00 – 10:15 |
Otwarcie spotkania, Powitanie Gości Grzegorz Machola - Dyrektor ZSP w Sierakowicach Marek Byczkowski - Prezes Zarządu LGR Kaszuby
|
10:15 – 10:30 |
Reportaż z zajęć film
|
10:40 – 10:55 |
Kuchnia z Ikrą oczami Uczestników Projektu
Uczniowie Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych
|
10:55 – 11:10 |
Rola tradycji i historii w gastronomii
Bogdan Kwapisiewicz - Prezes Kapituły Kulinarnej
|
11:10 – 11:25 |
Słowo do przyszłych Mistrzów Kuchni Krzysztof Szulborski - Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich
|
11:25 – 12:00 |
Wręczenie Certyfikatów Uczestnikom Projektu Krzysztof Szulborski - Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich Zbigniew Chmaruk - Prezes Zarządu Północnokaszubskiej LGR Marek Byczkowski - Prezes Zarządu LGR Kaszuby
|
12:00 – 12:30 |
Dyskusja, Podsumowanie i zakończenie spotkania Zbigniew Chmaruk - Prezes Zarządu Północnokaszubskiej LGR Marek Byczkowski - Prezes Zarządu LGR Kaszuby
|
12:30 |
Poczęstunek |